Насловна Најновије Приведено више осумњичених за напад на “Црвену Звезду“ у Задру

Приведено више осумњичених за напад на “Црвену Звезду“ у Задру

150
0

Више лица приведено је у Задру, у вези са нападом на чланове делегације Кошаркашког клуба /КК/ „Црвена звезда.

Након што је јутрос потврђено да су ухапшене двије особе, портпарол задарске полиције Ивана Грбин, рекла је да је у пријеподневним часовима приведено још неколико особа, које би могле бити повезане са синоћњим нападима.

Над приведенима је у току криминалистичка обрада.

Напади су се догодили уочи данашње утакмице 7. кола „АдмиралБет АБА лиге“ између КК „Задар“ и „Црвене звезде“.

КК „Црвена звезда“ саопштио је да су нападнути члан Управног одбора Куба, заједно с још једним пријатељем клуба, као и два члана новинарске екипе која је с делегацијом Клуба стигла из Барселоне.

„Сви су у нападу од стране бројних маскираних хулигана претучени и том приликом доживели су повреде“, саопштио је КК „Црвена звезда“.

Градоначелник Задра Бранко Дукић, рекао је данас, да овакво насилно понашање нема никакве везе са спортом, нити за то може постојати било какво оправдање.

Из АБА лига су, такође, осудили сваки облик насиља, као и расистичку, сексуалну, вјерску, националну и било коју другу врсту дискриминације.

Где сте, четници": Овако је дошло до напада у Задру – "ловили" Србе као  животиње | Dnevnik

Кошаркашки клуб „Задар“, саопштио је да оштро осуђује тешке инциденте који бацају љагу на име клуба и Задра као града, наводећи да је физички напад на представнике гостујуће момчади и новинаре, чин хулиганизма који нема никакве везе са навијањем и љубављу према клубу.

ИЗВОРСрна, фото Dnevnik, Telegraf.rs
Претходни текстМитрополит Хризостом: Свети Варнава сметао непријатељима Цркве
Сљедећи текстИнститут историјских наука у Источном Сарајеву прославио крсну славу