Насловна Најновије Привредници из Источног Сарајева представили понуду на Међународном сајму „Expo 2024“ у...

Привредници из Источног Сарајева представили понуду на Међународном сајму „Expo 2024“ у Бањалуци

130
0

Данас је свечано отворен Међународни сајам привреде „Expo 2024“ у Бањалуци гдје је један од излагача град Источно Сарајево.

На градском штанду, осим Туристичке организације Града Источно Сарајево, своје производе представили су и привредници из Источног Сарајева:
 
– Фабрика намјештаја „Tfactory“, 
– Дестилерија „Паљанка“, 
– Фарма коза „Алпино“, 
– ConnectIN апартмани, 
– L-trade d.o.o., 
– Градска пијаца Пале, 
– Удружење хотелијера „Јахорина“. 
Међународни сајам привреде „Expo 2024“ представља савремену међународну изложбу у области грађевинарства, металне и електро индустрије, дрвне индустрије, технике и кућанских апарата, ИТ сектора – електронике и роботике, некретнина, архитектуре и пројектовања. 
 
Велика међународна сајамска манифестација се одржава у организацији компаније „RS Consulting and Trade д.о.о. Бања Лука“ и компаније „Elite Fair д.о.о. Бања Лука“ уз институционалну подршку Владе Републике Српске, Министарства вањске трговине и економских односа БиХ, Спољнотговинске коморе БиХ, Привредне коморе Републике Српске и града Бања Луке.
Овај сајам је највећи тог типа у БиХ, а окупља више од 300 излагача из 10 земаља региона и свијета. Сајам ће бити отворен од 3. до 5. априла у комплексу Универзитета у Бањалуци – Кампус.
ИЗВОРртвис
Претходни текст„Актуелно“: Гост Љубиша Танић, најава, 4.4.2024. (Видео)
Сљедећи текст„Пулс града“, 3.4.2024. (Видео)