Насловна Најновије Припремни програм за 53 будућа првачића од 1. марта

Припремни програм за 53 будућа првачића од 1. марта

245
0

Пријаве за припремни програм за дјецу у години пред полазак у школу у соколачком вртићу, која до сада нису била обухваћена ниједним видом предшколског васпитања и образовања завршен је крајем новембра. Како је навела вршилац дужности директора Јавне установе за предшколско васпитање и образовање Соколац Мирјана Субашић пријављена су 53 малишана, који ће похађати програм у периоду од првог марта до 31. маја наредне године.

Ми смо претходно упутили Јавни позив за све родитеље дјеце рођене 2017/2018. године а која до сада нису била обухваћена нити једним видим предшколског васпитања и образовања да пријаве своју дјецу. Као и сваке године у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске, програм се реализује у периоду од 1. марта до 31. маја у трајању од три мјесеца. Обезбијеђени су технички и кадровски услови за реализацију овог програма, истакла је Субашићева.

Она је подјестила да се дјеца вртића спремају за Никољданске свечаности, које ће бити обиљежене овог мјесеца као и приредбу која ће поводом крсне славе ове јавне установе за млађе узрасте бити одржана 21. децембра, а за старије дан касније У Парохијском дому цркве Романијске Лазарице са почетком у 18 часова.

ИЗВОРинфо центар соколац
Претходни текстНајава „Привредник“ (ВИДЕО)
Сљедећи текстМинистри Кошарац и Амиџић у посјети општини Трново (ВИДЕО)