Насловна Најновије Пријавите и мене, ни ја нисам гласао/ла за вас… !?

Пријавите и мене, ни ја нисам гласао/ла за вас… !?

294
0

Након што су предсједници ПДП-а, СДС-а и Листе за правду и ред, Бранислав Бореновић, Мирко Шаровић и Небојша Вукановић, предали данас Тужилаштву БиХ кривичну пријаву против више од стотину лица за које тврде да су учествовали у наводној изборној крађи на Општим изборима у БиХ 2. октобра, као и кривичну пријаву против лидера СНСД-а Милорада Додика, на друштвеним мрежама убрзо се проширила акција „Пријавите и мене, ни ја нисам гласао/ла за вас“.

Тако су корисници „Твитера“ одговорили на апсурдне кривичне пријаве опозиционара, који су пријавили странке и кандидате, зато што су искористили своје уставно право и кандидовали се на изборима, покушавши на тај начин да оправдају своју немоћ и пораз на протеклим изборима, пише портал „Аргументи“.

„Ако желите да видите правни апсурд и дилетантизам опозиције погледајте ове пријаве! Људи су пријавили странке и кандидате зато што су искористили своје уставно право и кандидовали се на изборима. Успут, пријавите и мене нисам ни ја гласао за вас!“, навео је један од корисника „Твитера“.

Низали су се коментари само са једним захтјевом: „Пријавите и мене! Ни ја нисам гласао за вас!“, „Пријавите ме јер нисам гласао за Јелену и опозицију“, „Нисам ни ја гласао за вас. И мене пријавите“…

ИЗВОРсрна, аргумент , фото Срна
Претходни текстСарадња Олимпијског центра Јахорина и Скијашког савеза Републике Српске
Сљедећи текстДојава о постављеним бомбама у УКЦ-у Српске и на бањалучком Аеродрому