Насловна Најновије Саобраћај се у РС одвија по сувим и мјестимично влажним коловозима

Саобраћај се у РС одвија по сувим и мјестимично влажним коловозима

41
0

Већина путних праваца у Републици Српској је проходнa и саобраћај се одвија редовно, по сувим и мјестимично влажним коловозима, понегдје у колтинама и уз ријечне токове, као и вишим предјелима, смањена је видљивост због јутарње магле. Скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима.

-Због минерских радова на дијелу магистралног пута МI-114 Подроманија-Доња Љубогошта, на локалитету Хан Дервента (општина Пале), доћи ће до повремене обуставе саобраћаја од 10.04.2024 до 10.07.2024. године и то два пута дневно у трајању од 5 до 7 минута.

Због оштећења моста, на магистралном путу М7-114 Саставци-Устипрача саобраћај се одвија једном саобраћаном траком, саобраћај регулише привремено постављена саобраћајна сигнализација. На мосту се забрањује саобраћај за возила чија дозвољена маса прелази 12 тона. -На магистралном путу M-I 111 (М-18), дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.До 12.05.2024. године ради извођења бушачко-минерских радова извршиће се привремена обустава саобраћаја на магистралном путу Сарајево-Фоча, дионица Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице у времену између 07:00 и 16:00 часова у трајању од два пута по 5-7 минута.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

ИЗВОРВлада Српске
Претходни текстДанас нестабилно уз кишу, локално непогоде уз јаче пљускове
Сљедећи текстУ Републици Српској сутра нерадни дан