Насловна Најновије Саша Тривић поднио оставку: Не желим више да причам о минималцу и...

Саша Тривић поднио оставку: Не желим више да причам о минималцу и да се свађам

232
0

 Саша Тривић, предсједник Уније Удружења послодаваца Републике Српске, поднио је оставку са ове позиције, а како истиче не постоје никакве шансе да га ико убиједи да остане предсједник Уније.

Он је оставку поднио још прије два мјесеца, али она није била позната јавности до данас.

„Поднио сам прије два мјесеца оставку на функцију предсједника Уније Удружења послодаваца Републике Српске. Не желим више да причам о минамалцу и о платама које ми као не дамо. Желио сам да се друштво развија, али изгледа да се тренутно не можемо договорити око тога. Не желим да учествујем у свађама. Договарамо се ко ће бити нови предсједник. Нема никакве шансе да ме убиједе да останем предсједник“, рекао је Тривић за „МојуХерцеговину“.

Наиме, ових дана Инспекторат је затворио Тривићеву „Мању“ у центру Бањелуке, а потом су услиједиле и контроле његових осталих пословница.

Како је истакао, „X“, односно некадашњи „Твитер“ је његов велики проблем и да половина његових проблема долази управо с ове друштвене мреже.

„Многи су ми рекли да морам да се макнем одатле. Свјестан сам тога. Генетика је таква. Имам потребу да кажем шта мислим. У супротном се осјећам заробљено. Бар пола мојих животних проблема долази због ‘Твитера’. Знам да претјерујем. Кад нема дијалога, онда постоји ‘Твитер’. То је мој вапај за разговором“, истакао је он.

 

ИЗВОРнезависне
Претходни текстХапшење по потјерници на аеродрому Сарајево
Сљедећи текст„Поетски дани Даре Секулић“ од 10. до 12. априла