Насловна Најновије Сваког уторка на „Олимп карту“ попуст од 50 одсто

Сваког уторка на „Олимп карту“ попуст од 50 одсто

187
0

Олимпијски центар „Јахорина“ нуди посјетиоцима, љубитељима природе и адреналина попуст од 50 одсто на „Олимп карту“ сваког уторка до краја љетне сезоне.

„Олимп карта“ направљена је по мјери свих истинских заљубљеника у авантуру. Куповином ове карте посјетиоци могу искористи погодности као што су панорамска вожња гондолом, тјубинг, боб на шинама, товер, лупстер, наутик, батерфлај, скајдајв или зип-лине“, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Због великог интересовања за туристички возић, из Олимпијског центра „Јахорина“ одлучили су се на креирање посебног цјеновника и промотивну цијену са 50 одсто попуста у наредних неколико дана.

У саопштењу се додаје да је туристички возић под именом Срећко побрао симпатије и постао омиљено превозно средство свих посјетиолаца Јахорине.

„Вожња овим симпатичним возићем је савршен начин да се приближите природи, уживате у панорамским погледима и створите фантастичне успомене, пригрлите путовање и незаборавне тренутке док истражујете све што Јахорина може понудити“, наводи се у саопштењу.

ИЗВОРсрна
Претходни текстНајава „Источна трибина“ (ВИДЕО)
Сљедећи текстПочео турнир у уличном баскету „3×3 Источно Ново Сарајево“ (ВИДЕО)