Насловна Најновије Седамнаести Дани Душка Трифуновића од 12. до 14. септембра (Фото)

Седамнаести Дани Душка Трифуновића од 12. до 14. септембра (Фото)

221
0

Традиционална књижевно – музичке манифестације 17. Дани Душка Трифуновића која ће се и ове године одржати у Палама почеће у уторак, 12. септембра, са почетком у 20 часовакада ће бити  одржаное музичко – поетско вече са познатим српским глумцем Иваном Босиљчићем под називом НАШЕ ВЕЧЕ.

„Наше вече“ се организује и поводом крсне славе Града Источног Сарајева – Св. Петра Дабробосанског. Улазнице су бесплатне и могу се преузети на билетарници Културног центра у Палама од 4. септембра, у периоду од 9 до 19 часова.

Наредног дана, 13. септембра, на Душков рођендан, одржаће се програм препознатљивог назива БУКВАЛНО ТАКО са почетком у 19 часова, а трећи дан манифестације посвећен је најмлађој публици -ДЈЕЦИ У ЧАСТ. Програм за дјецу одржаће се у 11 часова.

Из Културног цента позивају све да посјете културни центар у ова три дана и присјете се лика и дјела чувеног књижевника, пјесника и телевизијског аутора Душка Трифуновића.

Ова књижевно – музичка манифестација организује се у част његовог наслијеђа, а Културни центар Пале с поносом га представља.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстШефови представништава Српске у иностранству пружили подршку Додику
Сљедећи текст„Пулс града“, 16. 08. 2023. године (Видео)