Насловна Најновије Славија побједом над Леотаром добија бодове и самопоуздање

Славија побједом над Леотаром добија бодове и самопоуздање

190
0

Меч који слиједи ОКК Славији дефинитивно може промијенити ток њеног овосезонског наступа у Првенству Босне и Херцеговине. У трећем колу у нову дворану (субота, 20:00) долази Леотар, а побједа над Требињцима вратиће самопоуздање Соколовима.

Славија је у прва два кола доживјела тешке поразе, кући од Босне са минусом од 32 поена, без енергије и залагања, те у Тузли од Слободе са 26 поена разлике. Тренер Петрић испуцао је залихе извињења, цех је платио Американац Росс који је доведен као велико појачање а пружио велико ништа! Радује и реализаторско буђење капитена Дамјановића у Тузли са 18 постигнутих поена, за разлику од нуле у првом колу. Небеско плави су у претходном првенству оба пута славили против Леотара, ми смо за продужетак традиције.

 

Леотар је у првом колу на гостовању у Доњем Вакуфу славио против екипе Промо 87:86. Ушао је Лео са 13 поена предности у посљедњу четвртину али на крају био бољи за пола коша од противника. У другм колу угостио је рањени тим Широког (поражен кући од Слободе) и, можемо рећи очекивано, поражен 63:85. Требињци желе још један брејк и останак у горњем дијелу табеле, ту је наравно у мислима и „освета” за претходна два пораза.

ИЗВОРSportEast
Претходни текстМирсад Стрика није случајно изабран за судију у предмету „Додик и Лукић“
Сљедећи текстЈП „Завод за уџбенике и наставна средства“ а. д. ИНС на Међународном сајму књига у Београду