Насловна Најновије Спортисти у акцији прикупљања средстава за лијечење Милоша Божовића

Спортисти у акцији прикупљања средстава за лијечење Милоша Божовића

167
0

На хуманитарном турниру у баскету и одбојци у Хан Пијеску, прикупљено је 2.900 KМ за лијечење Милоша Божовића из Источне Илиџе, који је 2014. године као голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“, задобио тешку повреду главе и требало би поново да буде оперисан у Русији.

Организатор ове хуманитарне акције Миодраг Голијан, рекао је Срни, да су средства прикупљена од улазница и котизација за учешће на тродневном турниру, који је окупио по шест екипа.

Он је истакао да су организовању ове акције младима са Хан Пијеска помогли пријатељи са Сокоца и Власенице.

Голијан је најавио да ће у понедјељак, 20. фебруара у Хан Пијеску почети тродневни хуманитарни турнир у малом фудбалу, на коме се очекује до 12 екипа.

Група младих је, каже, поставила и неколико хуманитарних кутија у угоститељским објектим на Хан Пијеску, у жељи да помогну младом фудбалеру из Источне Илиџе, за чије лијечење у Русији је потребно 120.000 евра.

Акцију прикупљања помоћи за наставак лијечења Милоша Божовића, покренула је Општинска организација Црвеног крста Источна Илиџа, а подржана је од више физичких и правних лица у Сарајевско-романијској регији.

Новчана средства могуће је уплатити и на текући рачун број, 562 012 815 030 2396 НЛБ Банка или уплатом на IBAN број, BА3956201281150302590, прималац Александар
/Срета/ Божовић.

ИЗВОРсрна, фото Princip.news
Претходни текстДанас сунчано и топло за ово доба године
Сљедећи текстПонуда града Источно Сарајево на Међународном сајму туризма у Београду