Насловна Најновије “Срби за Србе“ – Велика турнеја хуманости

“Срби за Србе“ – Велика турнеја хуманости

108
0

Више од 2.000 породица тренутно чека помоћ Хуманитарне организације „Срби за Србе“, због чега је веома значајна велика турнеја хуманости у оквиру које ће средства бити усмјерена за те намјене, речено је јуче на конференцији за новинаре у Београду.

На конференцији је најављено да ће у оквиру турнеје хуманости „До последњег даха“, пјевачица Драгана Мирковић од своје зараде донирати милион динара /16.660 КМ/ од сваког концерта у Србији, породицама којима је помоћ најпотребнија.

Портпарол Организације „Срби за Србе“ Марија Моровић, рекла је да ће након свих концерата и реализоване помоћи, објавити кратак филм о свим породицама које су успјели да усреће овом великом турнејом хуманости.

„У овом тренутку више од 2.000 породица чека помоћ Хуманитарне организације `Срби за Србе`, па је самим тим сувишно говорити колики значај ће имати сарадња и подршка једне од највећих регионалних звезда икада“, истакла је Моровићева.

Мирковићева је на прес-конференцији рекла да је одлучила да сваким концертом помогне људима којима је потребно.

„Прва прилика била је у Тузли, где сам помогла са 10.000 КМ самохраном оцу са деветоро деце. Тако ће бити и на другим концертима у региону. Са Организацијом `Срби за Србе` сам пријатељ и сарадник већ дуго, тако да је било природно да на овај начин наставимо сарадњу, па ћу са сваког концерта у Србији издвојити милион динара – да обезбеде кров над главом најугроженијим породицама“, навела је Мирковићева.

Александар Његован из Организације „Срби за Србе“, захвалио је Мирковићевој што подржава њихов рад и што је опет показала да је велики човјек.

„Ово нико пре није урадио“, истакао је Његован.

Хуманитарна организација „Срби за Србе“, постоји од 2005. године и помаже угроженим вишечланим породицама широм Балкана. Препознатљива је по свом потпуно транспарентном раду, али и подршци великог броја јавних личности.

ИЗВОРсрна, фото TV 4S
Претходни текстЗа данас заказано суђење за злочин над српским цивилима у Јошаници
Сљедећи текстОд сутра клизалиште на Палама