Насловна Најновије „Српска опен“ – један од највећих догађаја у историји спорта Републике Српске

„Српска опен“ – један од највећих догађаја у историји спорта Републике Српске

153
0

„Српска опен“ је један од највећих догађаја у историји спорта Републике Српске, поручио је Драшко Милиновић, предсједник Тениског савеза Републике Српске, на конференцији за новинаре одржаној у Бањалуци.

– Република Српска је једна од 39 земаља која ове године има домаћинство турнира из серије овог ранга. Радови на изградњи комплекса се одвијају убрзано и биће испоштвани сви рокови – истакао је Милиновић.

Милиновић је позвао волонтере да се пријаве за турнир преко званичне странице турнира, додавши да влада огромно интересовање за сам турнир.

– Захвални смо породици Ђоковић која је годинама уз Тениски савез Републике Српске. Нисмо ни сањали да ћемо добити овакав турнир, били смо пресрећни кад смо га добили, па смо прионули на рад – истакао је Милиновић.

Ђорђе Ђоковић, брат најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића и директор „Србија опена“, истакао је да ће карте бити веома повољне и да ће у продају бити пуштене двије недјеље прије самог турнира. Карте ће се продавати у пакету за цијелодневни програм једног дана, а не за појединачне мечеве. 

– Дјеци до 10 година иду попусти од 30 одсто на мечеве централног терена, али у глобалу карте ће бити веома повољне, жеља је да имамо што више публике током свих дана турнира- нагласио је Ђоковић.

Додао је да је жеља да се Бањалука представи свјетској јавности у лијепом свјетлу.

– Надам се да ће нас и вријеме послужити и да ће тенисери из АТП врха имати сјајне услове у Бањалуци – додао је Ђоковић.

„Српска опен“ игра се у Бањалуци од 16. до 23 априла, турнир је из категорије 250 АТП бодова.

ИЗВОРртрс
Претходни текстПочела исплата дјечијег додатка и осталих накнада за фебруар
Сљедећи текстПријем код начелника за спортисте општине Трново