Насловна Најновије Стаза „Скочине“ у погону је за ноћно скијање

Стаза „Скочине“ у погону је за ноћно скијање

145
0

Стаза „Скочине“ на Јахорини у погону је за ноћно скијање, а из Олимпијског центра упозоравају скијаше да не користе неосвјетљени дио који повезује ову са осталим стазама јер ризикују задобијање повреда.

Из Олимпијског центра „Јахорина“ наводе да везни пут између стаза „Скочине“ и „Новак Ђоковић“ није покривен расвјетом и да прелаз на скијама у вечерњим часовима са једне на другу стазу није могућ.

„Скијаши самоиницијативно користе тај дио стазе и ризикују задобијање повреда упркос забрани кориштење тог везног пута у вечерњим часовима и постављеним знаковима сигнализације“, наводе из Олимпијског центра и додају да је до стазе „Скочине“ могуће доћи само моторним возилом.

Љубитељи скијања су у петак, 17. фебруара и синоћ од 18.00 до 21.00 час уживали у ноћном скијању и одлично припремљеним стазама „Пољице“, „Новак Ђоковић“ и „Скочине“, које су покривене са 95 центиметара снијега.

„У погону су за ноћно скијање биле обје кабинске гондоле – `Пољице` и `Партизан`, али и шестосјед `Скочине`. Ски карте купљене за ноћно скијање јединствене су и скијаши могу да их користе на свим стазама у погону за ноћно скијање“, додаје се у саопштењу.

Стаза „Скочине“ у погону за ноћно скијање остаје и вечерас, као и наредног петка, суботе и недјеље, односно, 24, 25. и 26. фебруара. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Болници „Србија“ у протеклој години хоспитализована су 12.872 пацијента
Сљедећи текстДвије године од смрти „Панонског морнара“