Насловна Најновије Сутра облачно са кишом, у Херцеговини обилније падавине

Сутра облачно са кишом, у Херцеговини обилније падавине

167
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити облачно са кишом, на сјеверу и сјеверозападу претежно суво и топлије уз слабе падавине, а обилније падавине се очекују у Херцеговини.

Током пријеподнева и средином дана, киша ће јачати на југу и шириће се ка истоку и сјевероистоку, док ће послије подне бити хладније уз јаче падавине на југу, истоку и у Сарајевско-романијској регији, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера.

Јутарња температура ваздуха биће између 11 и 16, на југу земље до 18, а највиша дневна температура ваздуха између 17 и 22 степена Целзијусова.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је преовладавало умјерено облачно, а нешто сунчаније је било у централним и источним пордручјима.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница седам, Хан Пијесак 15, Гацко, Соколац и Чемерно 16, Калиновик, Кнежево и Мркоњић Град 18, Дринић, Мраковица и Иван седло 19, Билећа, Дрвар и Сарајево 20, Рудо, Сребреница и Тузла 21, Добој и Неум 22, Бијељина, Зворник, Рибник, Требиње, Фоча, Ливно и Широки Бријег 23, Бањалука, Вишеград, Нови Град, Србац, Бихаћ, Градачац, Мостар, Сански Мост и Столац 24, Бугојно, Приједор и Зеница 25 степени Целзијусових. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстНа територији Србије ухапшени наоружани Куртијеви специјалци
Сљедећи текстОбезбиједити бољу позицију ЦК РС у друштву (Видео)