Насловна Најновије Сутра отварање амбуланте на требевићком излетишту Брус

Сутра отварање амбуланте на требевићком излетишту Брус

238
0

На излетишту Брус на Требевићу, сутра ће бити отворена амбуланта Јавне здравствене установе „Стари Град“ Хреша, чије је савремено опремање омогућила ЕУ.

Будући да је планина Требевић популарна и атрактивна дестинација за посјетиоце којих је из године у годину све више, исказала се потреба за отварањем амбуланте, како би се ефикасно и брзо пружиле различите врсте интервенција, саопштено је из Центра за промоцију цивилног друштва.

Опремање амбуланте, те набавку савремене опреме и теренског возила омогућила је ЕУ у склопу пројекта за јачање малих заједница и побољшање животног стандарда грађана у БиХ.

На свечаности ће се обратити шеф Делегације ЕУ Јохан Сатлер, начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић и директор амбуланте „Стари Град“ Хреша Татјана Бекрић.

Опремање амбуланте и обезбјеђивање квалитетне здравствене заштите свим становницима општине Источни Стари Град, као и бројним посјетиоцима, реализовано је у оквиру пројекта „ЕУ за локалне заједнице“, који спроводи Центар за промоцију цивилног друштва са партнерском организацијом „Хелп“.

Отварање амбуланте најављено је у 12.00 часова.

ИЗВОРсрна, фото Путовања за пет
Претходни текстКолашин ће спреман дочекати младост тромеђе – Соколац представља 30 спортиста
Сљедећи текстСутра до 33 степена Целзијусова