Насловна Најновије Сутра постепено наоблачење са кишом и пљусковима

Сутра постепено наоблачење са кишом и пљусковима

149
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити умјерено до претежно облачно вријеме, а од средине дана нестабилно, локално са кишом.

Ујутро и прије подне очекују се сунчани периоди уз постепено наоблачење, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана јаче наоблачење са сјеверозапада које ће се кретати ка југоистоку доносећи пад температуре, нестабилност и локално кишу и пљускове са грмљавином.

Пљускови ће бити чешћи у сјеверним и централним предјелима, а локално су могуће и непогоде у виду веће количине падавина.

На југу Херцеговине биће углавном суво.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, западни и сјеверозападни, а у Херцеговини југозападни.

Јутарња температура ваздуха износиће од 14 до 20 на југу, у вишим предјелима од 10, а дневна од 25 до 30, у вишим предјелима од 21 Целзијусов степен.

Температура ваздуха данас у 14.00 часова: Калиновик и Чемерно 24, Гацко 26, Билећа, Дринић, Кнежево, Соколац и Хан Пијесак 28, Србац, Сарајево, Сребреница и Требиње 30, Добој, Мркоњић Град, Нови Град, Неум, Рибник и Рудо 31, Бијељина, Мостар, Зворник, Приједор и Фоча 32, Бањалука и Вишеград 33 степена.

ИЗВОРРХМЗ, фото илустрација
Претходни текстНајава “Оком камере”, гост глумац Иван Босиљчић (ВИДЕО)
Сљедећи текстВучић: Од баскеташа очекујемо олимпијско злато у Паризу