Насловна Најновије Сутра претежно сунчано, краткотрајни пљускови мјестимично

Сутра претежно сунчано, краткотрајни пљускови мјестимично

119
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра се очекује претежно сунчано и мало топлије вријеме, а понегдје је могућа краткотрајна киша.

Јутро ће бити свјежије уз маглу у долинама ријека и по котлинама.

Прије подне и током дана биће претежно сунчано и мало топлије уз промјенљиву облачност, а послије подне могућ је развој облачности која понегдје у централним, западним и источним предјелима може да донесе краткотрајну кишу или пљусак, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од 10 до 17, у вишим предјелима од шест степени, а дневна од 25 до 30, у вишим крајевима од 20 степени Целзијусових.

Дуваће слаб сјеверни и сјевероисточни вјетар, у Херцеговини и западним предјелима западни и југозападни.

У Републици Српској и Федерацији БиХ, данас је преовладавало умјерено до претежно облачно вријеме са локалним пљусковима.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница осам степени, Кнежево и Чемерно 16, Калиновик 17, Мркоњић Град, Србац и Бихаћ 18, Бањалука, Гацко, Нови Град и Сански Мост 19, Приједор и Хан Пијесак 20, Соколац и Дрвар 21, Билећа, Градачац и Ливно 22, Добој, Сребреница, Шипово и Бугојно 23, Требиње, Фоча, Неум, Широки Бријег и Тузла 24, Бијељина, Рудо и Мостар 25, Вишеград, Зворник, Сарајево, Столац и Зеница 26 степени Целзијусових.

ИЗВОРРХМЗ, фото РТВИС
Претходни текст“Дани Душка Трифуновића“ од 12. до 14.септембра у Палама
Сљедећи текстФормиран мултидисциплинарни тим с циљем безбједности ученика