Насловна Најновије Претежно сунчано, мјестимично могући краткотрајни пљускови

Претежно сунчано, мјестимично могући краткотрајни пљускови

184
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/, сутра ће у већини предјела бити претежно сунчано вријеме уз промјенљиву облачност, а краткотрајни пљускови могући су у централним и источним предјелима.

У првом дијелу дана на сјеверу и у централној и источној регији, биће претежно облачно уз кишу понегдје, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У јужним предјелима биће претежно сунчано и топло уз веће температуре.

Дуваће слаб вјетар промјенљивог смјера.

Јутарња температура ваздуха биће између 14 и 20, на југу до 25, а највиша дневна температура ваздуха између 27 и 32, а на југу земље до 37 степени Целзијусових.

У Републици Српској за викенд ће бити сунчано и вруће са максималном температуром ваздуха у недјељу до 39 степени, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

У суботу ће бити сунчано, врло топло и спарно вријеме. Јутарња температура ваздуха биће од 17 до 24, у вишим предјелима од 14, а максимална температура од 32 до 38, те у вишим предјелима 26 степени Целзијусових.

У недјељу ће јутарња температура ваздуха бити од 18 до 24, у вишим предјелима 15, а максимална дневна од 34 до 39, у вишим предјелима 28 степени Целзијусових.

Сунчано и веома топло биће и у понедјељак, 17. јула. Јутарња температура ваздуха од 18 до 25, у вишим предјелима 16, а максимална температура од 34 до 39, те у вишим предјелима 28 степени Целзијусових. 

ИЗВОРРХМЗ, фото БН ТВ
Претходни текстЈуговић: Ако сте на америчкој “црној листи” значи да сте истински патриота
Сљедећи текстЗбог високих дневних температура не кретати на пут у најтоплијем дијелу дана