Насловна Најновије Тешић: Источно Сарајево привлачно туристима из региона и свијета

Тешић: Источно Сарајево привлачно туристима из региона и свијета

173
0

Помоћник министра за туризам и угоститељство Републике Српске Предраг Тешић, посјетио је данас Туристичку организацију Источног Сарајева и изразио задовољство туристичким потенцијалима овог града, чији је простор изузетно привлачан туристима из региона и свијета.

Тешић је упознат о тренутним активностима и припремама за предстојећу љетну сезону на подручју града Источно Сарајево, саопштено је из градске Туристичке организације.

Директор Туристичке организације Источно Сарајево Игор Иконић, рекао је да је на састанку разговарано о измјенама и допунама закона о боравишној такси и о угоститељству које би омогућиле више прихода од боравишних такси, а и многе процедуре би биле олакшане.

Он је навео да су представљени одређени потенцијали и пројекти који су рађени са Туристичком организацијом Републике Српске, као што је уређење врела Миљацке и пјешачке стазе од Долине мира до Равне планине.

„Много тога је урађено, али постоји још много потенцијала који нису у потпуности искориштени. Надамо се помоћи и сарадњи са Министарством трговине и туризма Српске у реализацији бројних пројеката који нам предстоје“, рекао је Иконић и захвалио Тешићу за посјету.

ИЗВОРсрна, фото See Srpska
Претходни текстСлужени Царски часи у Старој цркви на Башчаршији
Сљедећи текстДодик: Рекао сам Вучићу да размишљамо о доношењу одлуке о самосталности Српске