Насловна Најновије Тијана Бошковић најплаћенија одбојкашица на свијету

Тијана Бошковић најплаћенија одбојкашица на свијету

971
0

Најбоља српска одбојкашица Тијана Бошковић, добила је „непристојну понуду“ да напусти Езачибаши и каријеру настави у Вакифбанку за два милиона евра по сезони, међутим одлучила је да их одбије.

Одмах је обавијестила свој Езачибаши шта јој нуде и сјели су за сто да разговарају о томе, а њен клуб се заиста показао велики, јер јој је одмах дао нови уговор.

Како пишу турски медији, Езачибаши не само да је изједначио понуду Вакифбанка, него је и „појачао“. Тако ће Тијана Бошковић од наредне сезоне зарађивати 2,5 милиона евра, што је чини и најбоље плаћеном одбојкашицом у историји. С обзиром на то како игра, то је и апсолутно заслужено, а знаће у Езачибашију да цијене њену лојалност и то што није „побјегла код конкуренције“ чим је добила мало већу понуду.

Тијана Бошковић (26) је у Езачибашију још од 2015. године, када је стигла из Партизан Визуре. Крајем прошле године је са турским клубом други пут постала свјетски првак, а недостају јој још титуле у Лиги шампиона и првенству Турске, гдје има више других мјеста, пише Мондо.

ИЗВОРСрна, фото EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Претходни текстНавршило се 25 година од догађаја у Рачку – неистина повод за НАТО агресију
Сљедећи текстДанас исплата борачког додатка, инвалиднина, накнада за туђу његу и незапосленим родитељима