Насловна Најновије ТО „Јахорина“: На дионици уређене стазе нестале табле, клупа и уклоњена маркација

ТО „Јахорина“: На дионици уређене стазе нестале табле, клупа и уклоњена маркација

285
0

У претходним данима Туристичка организација „Јахорина“ града Источно Сарајево интензивно је радилила на уређењу пјешачке стазе Долина мира-Коран-Врело Миљацке-Равна планина, која је уједно прва уписана стаза града Источно Сарајево у катастру стаза Планинарског савеза Републике Српске. Уредили су излетиште на Врелу Миљацке, поставили инфо табле, путоказе и клупе.

На једној дионици стазе нестале су табле, клупа и уклоњена маркација. Из Туристичке организације немају објашњење за овакве вандалске поступке и питају се да ли уопште заслужујемо да имамо нешто уређено. Њихов одовор је јасан, у наредном периоду ће још јаче и интензивније да раде на уређењу пјешачких стаза на територији града Источно Сарајево, јер овакви деструктивци их неће деморалисати да наставе да раде и да наше природне љепоте истакну, те да свима омогуће угодан боравак у природи.

„Нећемо и не смијемо одустати због безброј људи који су препознали наш труд и похвалили наше активности.
Апелујемо на све љубитеље природе и кориснике стаза да чувају мобилијар, а ми смо били присиљени да овај случај уништавања инвентара пријавимо надлежним органима и поставимо камере како би спријечили несавјесне појединце у чињењу истог. Срећни смо да велики број људи свакодневно ужива на овој стази, а надамо се да се овај појединачни случај неће више поновити“, поручили су из Туристичке организације „Јахорина“ град Источно Сарајево.

ИЗВОРТО "Јахорина"
Претходни текстЈавни позив за подршку инвестицијама у руралним подручјима
Сљедећи текстМладен Дулић на дан самоубиства због спорног снимка био у Полицијској станици