Насловна Најновије Требиње: Богат програм за предстојеће празнике

Требиње: Богат програм за предстојеће празнике

168
0

У Требињу је за предстојеће новогодишње и божићне празнике припремљен богат културно-забавни програм, а домаће становнике и бројне госте у новогодишњој ноћи забављаће „ОК бенд“, изјавила је данас Срни директор требињске Туристичке организације Мирјана Путица.

„Имамо госте из Србије, Црне Горе, БиХ, али и из других земаља, који традиционално долазе у Требиње током новогодишњих и божићних празника. Очекујемо их и ове године, иако Требиње, као туристички центар у региону, ове године има јаку конкуренцију других туристичких центара из окружења“, рекла је Путица.

Она је истакла да ће се надлежни потрудити да приреде добру и пријатну атмосферу за суграђане и посјетиоце Требиња у новогодишњој ноћи и за предстојеће празнике, како би се, како је рекла, са добром енергијом ушло у 2024. годину.

„Требиње је припремило богат културно-забавни програм и много садржаја, укључујући и програм културно-умјетничких друштава, а ове године највјероватније ће бити организована и дјечија Нова година“, навела је Путица.

Она је додала ће гости и сви који одлуче да Нову годину дочекају у Требињу моћи да се забаве и у бројним требињским угоститељским објектима, ресторанима и кафићима.

Путица је подсјетила да најјужнији град Српске очекује рекордних 200.000 регистрованих ноћења на крају ове године, с обзиром на то да је за првих десет мјесеци 2023. године у Требињу остварено око 180.000 ноћења, укључујући и приватни смјештај.

ИЗВОРсрна
Претходни текстРасписан јавни позив за избор кандидата за додјелу Светосавске награде
Сљедећи текстДодик уприличио пријем за Мајдова