Насловна Најновије Тужилаштво се огласило о убиству и самоубиству у Градачцу

Тужилаштво се огласило о убиству и самоубиству у Градачцу

36
0
У Градачцу је синоћ око 19 часова у породичној кући у насељу Вида 2 пронађено беживотно тијело женске особе са повредама у предјелу главе, саопштено је из Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона.
 

Адмир Арнаутовић, портпарол Тужилаштва Тузланског кантона, рекао је да у кући нису пронађени трагови преметачине ствари.

– Јуче у јутрањим сатима је такође пронађено беживотно тијело мушкарца у близини куће у Сребренику. Он је извршио самоубиство вјешањем. Увиђај у кући у Градачцу је синоћ обавио дежурни тужилац у сарадњи са истражиоцима Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК током којег су прикупљени сви релевантни трагови везани за убиство. Данас ће бити обављене обдукције оба тијела како би се утврдили тачни узроци смрти. Дежурни тужилац ће данас издати наредбе за сва потребна вјештачења, укључујући и ДНК анализу. Проводе се бројне истражне радње у циљу утврђивања свих околности које се везују за убиство. До окончања потребних вјештачења и истражних радњи нисмо у могућности саопштити више информација о овим догађајима – навео је Арнаутовић у саопштењу.

ИЗВОРртрс
Претходни текстДодик честитао Давковој на увјерљивој побједи
Сљедећи текстДодик: Нама предстоји још једна борба, а то је да се ослободимо од БиХ (ФОТО)