Насловна Најновије Туристички возић “Срећко“ – аутентична љетна атракција Јахорине

Туристички возић “Срећко“ – аутентична љетна атракција Јахорине

253
0

Олимпијски бисер БиХ, очаравајућа планина Јахорина носи ласкаву титулу планине с највише садржаја у југоисточној Европи, а ове године најаутентичнија атракција јесте туристички возић „Срећко“, наводе из Олимпијског центра „Јахорина“.

„Ако је судити по првим љетним данима, ову планину очекује најуспјешнија сезона до сада. Најновнија атракција, туристички возић, успио је побрати све симпатије знатижељних туриста и заљубљеника у природу. Овај шармантни возић, посебно дизајниран за истраживање природних љепота, пружа незаборавне тренутке и невјероватне панорамске погледе“, наводи се у саопштењу.

Вожња „Срећком“ идеалан је начин да уживате у предивној околини и природном пејзажу без напора и умора и пролази кроз шумске стазе, прелази преко блиставих рјечица и вијуга кроз сликовита брда.

У саопштењу истичу да су угодна атмосфера и сигурност главне карактеристике симпатичног возића, а путници имају прилику да се опусте и уживају у аутентичном амбијенту и атрактивном дизајану вагона, који је посебно занимљив за породице или веће групе као сјајна прилика да се додатно зближе учећи о природи.

Због великог интересовања туриста, у Олимпијском центру „Јахорина“ одлучили су се за креирање посебног породичног цјеновника, како би сви имали прилику да уживају у благодатима које „Срећко“ пружа.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПале: Градоначелник Ћосић на прослави храмовне славе у Прачи
Сљедећи текстТрадиционални турнир у малом фудбалу “Источни Стари Град 2023”