Насловна Најновије Тушевљак: Борци и народ уз предсједника Српске

Тушевљак: Борци и народ уз предсједника Српске

232
0

Борачка организација и српски народ су уз предсједника Републике Српске Милорада Додика, а процес који данас почиње пред Судом БиХ је још једна фарса са намјером скрнављења институција и позиције предсједника Српске, изјавио је Срни предсједник Борачке организације Источно Ново Сарајево, Драгиша Тушевљак.

„Процес који започиње пред Судом БиХ само ће ојачати Додика да на наредним изборима за годину дана оствари убједљиву побједу. Предсједник Додик ће из ове ситуације изаћи много јачи. Народ стоји иза својих институција и све што раде предсједник Додик и Влада Републике Српске добро је за српски народ“, рекао је Тушевљак.

Он је истакао да процес пред Судом БиХ против предсједника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора „Службеног гласника Републике Српске“ Милоша Лукића не може погоршати статус Српске.

Тушевљак је указао на то да се свакодневно ломе копља преко српског народа, док истовремено нико не осуђује то што се чланови Предсједништва БиХ Жељко Комшић и Денис Бећировић нелегално представљају по свијету и блате Републику Српску.

„Предсједник Додик нема длаке на језику и што мисли то и каже. Сви смо упознати о томе шта предсједник ради“, рекао је Тушевљак.

Пред Судом БиХ за данас је заказано рочиште на којем би предсједник Републике Српске Милорад Додик и вршилац дужности директора „Службеног гласника Српске“ Милош Лукић требало да се изјасне о кривици по оптужници за непоштовање одлука Кристијана Шмита.

ИЗВОРСрна, фото Принцип њуз
Претходни текстДодик и Лукић се изјашњавају о кривици по оптужници за непоштовање одлука Шмита
Сљедећи текстСнијег на Влашићу