Насловна Најновије Умјерена фреквенција возила

Умјерена фреквенција возила

148
0

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија несметано, уз умјерену фреквенцију возила. Након синоћњег краткотрајног невремена и кише која је захватила већи дио Републике Српске, данас нас опет очекују високе температуре, па возачима савјетујемо да путовања на дуже релације избјегавају у најтоплијем дијелу дана, максимално опрезно возе, праве чешће паузе и избјегавају претицања.  

Због радова на санацији тунела Чељиговићи, на дионици граница РС/Ф БиХ (Лапишница)-Љубогошта, у току дана долази до измјене у одвијању саобраћаја, гдје је постављена и привремена саобраћајана сигнализација.

На магистралном путу М-19 (Власеница-Соколац) у Хан Пијеску у току су радови на рехабилитацији пута, те је потребно прилагодити брзину кретања возила и обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију.

Због извођења радова на санацији клизишта саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком (урађеном привременом заобилазницом у дужини 150 метара) уз постављену саобраћајну сигнализацију.

 -Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.   

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

ИЗВОРртвис
Претходни текстДанас топло, послије подне могући пљускови
Сљедећи текстЗбог олујног вјетра дијелови града без струје; Планирани радови на електро мрежама