Насловна Најновије Ухапшена два лица због помагања у сакривању тијела мале Данке

Ухапшена два лица због помагања у сакривању тијела мале Данке

548
0

Полиција у Србији је ухапсила два лица због сумње да су помагала осумњиченима за убиство дјевојчице Данке Илић, да премјесте њено тијело са депоније у околини Бањског Поља, на за сада непознату локацију на подручју града Бора.

Ухапшена су лица чији су иницијали Р.Д. /73/ и Д.Д. /40/ због постојања основа сумње да су помогли Д.Д. /50/, једном од осумичених за тешко убиство, да премјести тијело двогодишње дјевојчице, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије.

Због постојања основа сумње да су највероватније 28. марта починили кривично дјело помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дјела, лицима Р.Д. и Д.Д. одређено је задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Зајечару.

Београдски медији јављају да су ухапшени отац и брат од лица чији су иницијали Д.Д, које је једно од осумњичених за убиство дјевојчице.

Srna | ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНИМА ЗА УБИСТВО ДЈЕВОЈЧИЦЕ ИЗ БОРА

Осумњиченима за убиство двогодишње Данке Илић из Бора одређен је притвор, а један је признао злочин, док се други бранио ћутањем.

Више јавно тужилаштво у Зајечару саопштило је да је јуче донијело наредбу о спровођењу истраге против осумњичених Ј.С. и Д.Д., због постојања основане сумње да су извршили кривично дјело тешко убиство у саизвршилаштву.

Двогодишња дјевојчица Данка Илић, нестала је 26. марта из видокруга мајке.

Полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провјера свих трагова и информација, ухапсила двојицу педесетогодишњака из Бора, осумњичена за убиство.

Ухапшени су признали злочин, али тијело још није пронађено.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ току састанак Додика, Кустурице, Елека и челних људи Вишеграда
Сљедећи текстКустурица: Андрићград постаје још веће жариште културе