Насловна Вијести Ухапшен малољетник који је BMW-ом ударио дјевојке

Ухапшен малољетник који је BMW-ом ударио дјевојке

284
0

Малољетник који је у петак послијеподне без положеног возачког испита управљао BMW-ом у сарајевском насељу Храсно и због неприлагођене вожње ударио двије дјевојке је ухапшен у синоћ.

Двије дјевојке које су ходале тротоаром у тренутку када их је аутомобилом ударио бахати возач су одмах превезене на КЦУС гдје су једној констатоване тешке тјелесне повреде, а другој лакше, сазнаје Кликс.ба

Малољетник иницијала Х.Л.А. који је управљао аутомобилом, који је у власништву његове мајке, и није био под утјецајем алкохола и наркотика у тренутку тестирања након што је скривио несрећу. Он је, како смо синоћ сазнали, одмах полицији рекао да је возио. Повријеђене дјевојке Х.С. и К.С. су 2001. годиште.

Малољетник је ухапшен због основа сумње да је починио кривично дјело “Тешка кривична дјела против сигурности јавног саобраћаја“. Подсјетимо, несрећа се догодила у улици Породице Рибар код сластичарне Палма.

Аутомобил је завршио на зеленој површини, а свједоци несреће су испричали да су дјевојке повријеђене када је аутомобил из кружног тока улетио у кривину великом брзином. Претпоставља се да није ни кочио. Грађани су одмах позвали Хитну и полицију, а возач и сувозач су остали на мјесту несреће. На мјесто несреће је врло брзо стигла и адвокат малољетника, али њој полиција није дозволила приступ клијенту до окончања увиђаја.

ИЗВОРGLAS SRSKE
Претходни текстДодик: Трново је мала општина, али велика по броју жртава за Републику Српску
Сљедећи текстВојни хеликоптер пао у океан, у току потрага за посадом