Насловна Најновије У Бањалуци отворена изложба „Кошарка Српске“

У Бањалуци отворена изложба „Кошарка Српске“

166
0

У Музеју спорта у Бањалуци данас је отворена изложба „Кошарка Српске“, чији је организатор Кошаркашки савез Републике Српске у сарадњи са Спортским центром „Борик“.

Музеј који је под окриљем Спортске дворане „Борик“, у овој поставци заједно са Кошаркашким савезом Републике Српске окупио је кошаркашке клубове у оквиру савеза који је крајем минуле године обиљежио 30 година рада.

Три деценије кошарке био је и повод да се организује и приреди ова поставка која је својеврсан показатељ како историје, тако и данашње тековине кошарке Српске.

Кошаркашки савез Републике Српске окупља око 90 кошаркашких клубова, а кроз поставку смо настојали показати дио њихових најзначајнијих успјеха, те успјеха репрезентације Српске, као и појединаца који су на међународној сцени освајали најсјајнија одличја кроз овај спорт, саопштено је из Кошаркашког савеза Српске.

Изложба је отворена данас, а посјетиоци ће моћи да је виде у наредна три мјесеца радним данима од 7.30 до 15.30 часова. Веће групне посјете се заказују и ван предвиђеног термина.

ИЗВОРртрс
Претходни текстБранкица Дамјановић вечерас у Рогатици
Сљедећи текстДодик: Сарајеву смета сваки успјех Српске, па и тениски турнир