Насловна Најновије У Вишеграду одржано традиционално ловачко вече

У Вишеграду одржано традиционално ловачко вече

175
0
У Вишеграду је вечерас одржано 28. по реду традиционално ловачко вече, чији је организатор Ловачко удружење “Панос” из ове општине.
 
Предсједник Владан Никитовић се захвалио гостима који су дошли у великом броју.
 
“Срећни смо што можемо окупити преко 350 ловаца који су стигли из многобројних градова из Републике Српске, као и Лазарева, Лазаревца и Ужица, те на тај начин остварити добру сарадњу”, додао је Никитовић.
 
Начелник вишеградске општине Младен Ђуревић поздравио је госте и изразио задовољство што Ловачко удружење “Панос” има успјешне чланове, те навео да су у протеклој години имали низ успјешних заједничких пројеката.
 
Предраг Милосављевић, предсједник ловачког удружења “Колубара” из Лазаревца рекао је да су ова удружења побратими дуги низ година и да је увијек задовољство бити у граду на Дрини.
 
“Вишеграђани су увијек добродошли у Лазаревац, то су пријатељства која се преносе са кољена на кољено, а тако ће и остати”, додао је Милосављевић.
 
У оквиру званичног програма ловачке вечери одржана је томбола и додијељено више вриједних награда. “Панос” тренутно броји 300 чланова, а најмлађи, Иван Пецикоза има осамнаест година.
 
Подршку у организовању ловачке вечери пружили су општина Вишеград, предузеће “ХЕ на Дрини”, Ловачки савез Републике Српске и бројни спонзори.
ИЗВОРРадио Станица Вгд
Претходни текстВукадиновић честитао православну Нову годину
Сљедећи текстЗимски вашар у Фочи: „Дјеца нам се рађала!“