Насловна Најновије У Источној Илиџи отворена нова пословница компаније „Супернова“

У Источној Илиџи отворена нова пословница компаније „Супернова“

683
0

У Улици Дабробосанска бр.33, у општини Источна Илиџа, данас је отворена нова пословница компаније „Супернова“.

Из ове компаније наводе да ће пословница у атрактивном дијелу града, на популарном шеталишту „Доктор Миодраг Лазић“, омогућити корисницима „Супернове“, као и свим заинтересованим грађанима, да уз професионално и љубазно особље једноставно и брзо дођу до свих потребних информација и одаберу неку од атрактивних „Супернова“ услуга.

Директор компаније „Супернова“ Дарио Тучић изјавио је за РТВИС да је ова компанија наставила да модернизује своје пословнице према најновијим стандардима, као и да отвара нове пословнице.

„Наставили смо са стратегијом ширења и процеса преуређења продајних мјеста у циљу пружања максималне удобности, како за наше запослене, тако и за наше кориснике. Свако наше продајно мјесто, концептуално, има простор који је намијењен грађанима, као и простор који је намијењен пословним субјектима који желе да им помогнемо у процесу дигитализације пословања и унапређењу бизниса“, поручио је Тучић.

Он је најавио отварање нових „Супернова“ продајних мјеста у Српцу, Требињу, Гацку и Билећи.

„Жеља нам је да будемо доступни у свим крајевима и да корисницима будемо увијек на дохват руке, јер су задовољни корисници темељ нашег пословања“, закључио је Тучић.

Свечаном отворењу пословнице присуствовао је начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић, који је компанији „Супернова“ пожелио успјешно пословање, на корист грађана Источне Илиџе.

„Ово је стратешки важан догађај за општину јер, са једне стране, имамо компанију која запошљава велики број наших суграђана, а са друге стране доприноси развоју и повећању атрактивности ове локације. Ми, свакако, имамо у плану да у што скоријем периоду завршимо радове на спајању шеталишта са сусједном општином, односно Тргом Србија у општини Источно Ново Сарајево, што ће олакшати и приступ потенцијалним корисницима да дођу у ову пословницу Супернове у Источној илиџи“, додао је Божовић у изјави за радио – телевизију Источно Сарајево.

Нову пословницу „Супернова“ у Источном Сарајеву краси и супер кутак за дјецу у којем ће најмлађи моћи да се забаве, док старији бирају своје услуге.

Радно вријеме пословнице је радним данима од 8.00 до 19.00 часова, а суботом од 9.00 до 14.00 часова.

Све посјетиоце првог дана отворења очекују поклони добродошлице, као и посебне понуде и погодности.

Погледајте Фото галерију са отворења

ИЗВОРРТВИС
Претходни текстВулић: Тужилаштво Српске приватизовао Мајкл Марфи
Сљедећи текстЈахорина: Манифестација поводом обиљежавања Свјетског дана лица са Дауновим синдромом