Насловна Најновије У петак облачно и хладније са повременим падавинама

У петак облачно и хладније са повременим падавинама

151
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати облачно и хладније вријеме са повременим падавинама, уз дневну температуру ваздуха до 11 степени Целзијусових.

Повремено се очекују падавине у централним и источним предјелима и понегдје на сјеверу, у нижим дијеловима киша или сусњежица, а у вишим ће провијавати снијег, док ће углавном суво бити само на југу са повременим сунчаним интервалима, саопштено је из републичког хидрометеоролошког завода.

У вечерњим часовима очекује се слабљење и престанак падавина, а од сјевера постепено разведравање.

Јутарња температура ваздуха биће од минус један до пет, на југу до осам, у вишим предјелима од минус четири степена, а дневна од три до осам, на југу до 11, у вишим предјелима од минсу један степен Целзијусов.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног смјера, на југозападу и у Херцеговини јак сјеверни.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус два, Чемерно два, Кнежево четири, Гацко и Хан Пијесак пет, Калиновик шест, Мркоњић Град, Рибник, Соколац, Шипово и Дрвар седам, Рудо, Сребреница, Нови Град, Приједор, Градачац, Сански Мост и Тузла осам, Добој, Зворник, Бањалука, Требиње, Бијељина, Билећа, Вишеград, Бихаћ, Бугојно и Ливно девет, Србац и Зеница 10, Сарајево и Широки Бријег 11, Мостар и Столац 12, Неум 13 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЗавршена изградња новог паркинга Болнице „Србија“
Сљедећи текстПолицијске контроле на граници до половине идуће године