Насловна Најновије Фамосова дјеца на Звездином кампу

Фамосова дјеца на Звездином кампу

111
0

Учешће ФК Фамос у прволигашком такмичењу пробудило је неку нову енергију у Војковићима. Док сениорски тим пролази кроз транзицију и покушава да се стабилизује у свим сегментима у најјачем рангу Српске, чини се да је управа велику пажњу посветила и млађим категоријама.

Тренерски пул који води омладинску селекцију шаље се на едукацију за добијање тренерских лиценци, селекције Фамоса учествују на значајним турнирима у региону, врши се упис ђечака али и дјевојчица (три младе фудбалерке су већ укључене у тренажни процес).

Нови изазов за Фамосовове малишане биће и учешће на тренинг кампу „Оствари своје снове” у Теслићу у организацији Школе фудбала Црвена Звезда. Камп се одржава од 11. до 13. априла на оку лиценцираних тренера ФК Црвена Звезда биће дванаест фудбалера Фамоса.

Сергеј Скочо, Андрија Мичић, Давид Ђајић, Јован Бошковић, Алексеј Божовић, Васил Божовић, Јован Ковачевић, Велемир Милић, Лука Минић, Лука Јованчић, Балша Јањић и Вељко Капетина имаће шансу да покажу своје вјештине и да се наметну као опција неке будуће Звездине звезде.

ИЗВОРSportEast
Претходни текстБезбједност дјечијих креветића релативно задовољавајућа
Сљедећи текстПливачки клуб „Леотар“освојио 50 медаља