Насловна Најновије Фудбалери Партизана и Црвене звезде играју 170. вjечити дерби

Фудбалери Партизана и Црвене звезде играју 170. вjечити дерби

148
0
Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграће вечерас од 18.30 časova на стадиону у Хумској дерби меч 32. кола Суперлиге Србије.
 

Ово ће бити 170. „вјечити дерби“. Због казне коју је добио Партизан тек други пут у историји дерби ће се играти без публике.

Црвена звезда је убједљиво прва на табели са 85 бодова, а црвено-бијели су у прошлом колу обезбиједили нову титулу у домаћем шампионату и директан пласман у Лигу шампиона наредне сезоне.

Фудбалери Партизана се налазе у кризи игре и тренутно су на четвртом мјесту са 57 бодова.

– Неће бити публике, што нема никаквог смисла, јер се фудбал игра због навијача. Био бих најсрећнији да сам у ситуацији да видим крцате трибине, без обзира на скандирања. Овако, биће мртва атмосфера. Кога ће играчи да чују? Тренере и саиграче са клупе. У односу на мој први вјечити дерби ове сезоне доста тога се промијенило. На нама је да покажемо да можемо боље и поред тога што имамо проблеме – рекао је тренер Партизана Игор Дуљај на конференцији за медије уочи дуела са Црвеном звездом.

Главни судија на 170. вјечитом дербију биће Дејан Трифковић, а њему ће помагати Светозар Живин и Горан Бељин.

– Рањени лав је најопаснији, али наш став се зна, имамо квалитет и самопоуздање да побиједимо. Дерби без публике није дерби. Фудбал се игра због навијача. Шта је ту је, нисам неко ко се мијеша, али ја то не волим и то је мој став. Волио бих да буде 20.000 наших и 20.000 њихових, верујем да би наши навијачи били гласнији. Мислим да више ово штети нама – рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић уочи 170. вјечитог дербија против Партизана.

 
 

 

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстНови снијег на Жабљаку
Сљедећи текстЛицу из Источног Сарајева нанесене тешке тјелесне повреде