Насловна Најновије ФК “Романија” уписао прву побједу, у функцији и нови семафор

ФК “Романија” уписао прву побједу, у функцији и нови семафор

296
0

У мечу 5. кола Прве лиге Републике Српске фудбалери Романије резултатом 3:0 побиједили су екипу Алфа Модриче. Након четири пораза ово је прва побједа фудбалера Фамоса у сезони у Првој лиги Републике Српске.

Члан управе клуба Милош Пелемиш изразио је велико задовољство данашњом игром фудбалера Романије.

“Вјеровао сам да ће добра и атрактивна игра бити награђена и повољним резултатом. Надам се да ћемо у наредном периоду квалитетном игром остварити још добрих резултата и тиме остварити наше амбиције, а то је опстанак у друштву прволигаша Републике Српске“.

На данашњој утакмици први пут је употријебљен савремени семафор који је недавно и постављен.

„Овом приликом желим да се захвалим руководству фирме X Express на овој нескромној донацији која нам много значи. Могу с поносом рећи да ће након изградње модерног помоћног стадиона СРЦ „Влајко Петровић“, уз све техничке и естетске реконструкције које смо урадили у претходном периоду, бити један од најљепших фудбалских комплекса у Првој лиги Републике Српске. Испред нас је дуга сезона, али ја сам сигуран да ћемо испунити све наше амбиције и наставити узлазном путањом с циљем стварања квалитетног фудбалског клуба каквог Пале и заслужују“, додао је Пелемиш.

ИЗВОРRTVIS/FK Romanija
Претходни текст“Љетни разговори”, 11. емисија сезона 2023 (ВИДЕО)
Сљедећи текстВозућa – мјесто великог страдања српског народа