Насловна Најновије “ХЕ на Дрини“ настављају подршку ФК “Дрина ХЕ“

“ХЕ на Дрини“ настављају подршку ФК “Дрина ХЕ“

197
0

Директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Вишеград Недељко Перишић, примио је данас управу и играче Фудбалског клуба „Дрина ХЕ“ из овог града поводом почетка такмичарске сезоне и том приликом истакао да подршка неће изостати овом спортском колективу, с циљем постизања што бољих резултата.

„Вишеградски фудбалски клуб је веома значајан за овај град, јер је ријеч о колективу који сљедеће године обиљежава 100 година постојања и наравно да нас као друштвено одговорно предузеће обавезује да у пуном капацитету будемо уз њих“, рекао је Перишић.

Он је, као дугогодишњи спортиста, истакао да бављење спортом са собом носи бројне бенефите, али да је резултат на крају сезоне најбитнији.

„На бази добре производње и пословања, успјели смо да повећамо финансијска средства која ће свим спортским клубовима у овој години бити потребна“, рекао је Перишић, додајући да ће у наредних десет дана бити обављено потписивање уговора о спонзорству.

Предсједник ФК „Дрина ХЕ“ Дејан Крсмановић рекао је да је предузеће „Хидроелектране на Дрини“ као генерални спонзор претходних сезона чврсто подржавало рад овог клуба, те да представља стуб ослонца како овог, тако и осталих спортских колектива.

„У суботу, 19. августа, наш фудбалски клуб креће у нову такмичарску сезону која је историјска, јер наредне године обиљежавамо 100 година постојања с циљем да се вратимо у Прву лигу Републике Српске“, истакао је Крсмановић и додао да је ФК „Дрина ХЕ“ током паузе радио на појачању играчког кадра.

Он је нагласио да су успјели да врате неколико вишеградских фудбалера, који су играли у другим градовима, а екипа је први пут појачана са четири интернационалца из Бразила, који су подигли ниво и квалитет у клубу.

ИЗВОРсрна, фото Višegrad live
Претходни текстПриведен мушкарац који је падобраном скочио са Ајфеловог торња
Сљедећи текстСајам књиге: Стево Грабовац представио роман “Послије забаве” (Видео)