Насловна Најновије Цвијановићева посјетила холдинг “Смартесла“ у Дубаију

Цвијановићева посјетила холдинг “Смартесла“ у Дубаију

139
0

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, посјетила је данас у Дубаију холдинг „Смартесла“ који послује широм свијета са више од 200 партнера, института и стручних сарадника и изразила захвалност домаћинима који су из прве руке демонстрирали ефикасност својих иновација.

„Из њихових лабораторија изашли су многи револуционарни производи, попут уређаја који неутралише смртоносно дејство електричне енергије, уређаја који жично и бежично пуни све врсте електричних возила или нано течност која спречава пожар на било којем материјалу“, објавила је Цвијановићева на „Инстаграму“.

Цвијановићева је изразила задовољство што је имала прилику да посјети ову фирму, као и захвалност сјајним домаћинима на љубазном гостопримству.

Српски члан Предсједништва БиХ борави у једнодневној посјети Уједињеним Арапским Емиратима гдје се данас у Абу Дабију састала са владаром Емирата Рас ел Хајма шеик Сауд бин Сакр ел Касимом, са шеиком Талибом бин Сакр ел Касимијем, те државним министром економије и трговине у Министарству спољних послова Ахмедом ел Сајегом о закључивању споразума о унапређењу и заштити инвестиција.

ИЗВОРСрна, фото инстаграм
Претходни текстПоново одгођено рочиште пред Судом БиХ, против предсједника Српске Милорада Додика, прилог РТВИС 17.1.2024.(ВИДЕО)
Сљедећи текстПотврђена оптужница против Беливука и Миљковића због прања новца