Насловна Најновије Цвијановић: Вучевић ће наставити да спроводи одговорну националну политику

Цвијановић: Вучевић ће наставити да спроводи одговорну националну политику

39
0

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је честитку Милошу Вучевићу поводом избора за предсједника Владе Србије сигурна да ће наставити да спроводи суврену, мудру и одговорну националну политику.

– Поводом Вашег избора за предсједника Владе Србије, упућујем Вам срдачне честитке и изражавам увјерење да ћете ову важну функцију, као и све претходне, обављати успјешно, одговорно и посвећено, у најбољем интересу државе Србије, а на добробит свих њених грађана – навела је Цвијановић.

Она је још једном поновила чврсто опредјељење за даље обогаћивање свестране сарадње на основама јединства, нераскидивог пријатељства и партнерства, како у домену привреде, тако и у свим другим областима од заједничког интереса.

– Слиједећи пут снажног развоја и прогреса коју је трасирао Александар Вучић, сигурна сам да ће новоизабрана Влада Србије са Вама на челу, наставити да спроводи суверену, мудру и одговорну националну политику, политику мира, стабилности, економског напретка и регионалне сарадње – истакла је Цвијановићева у честитки.

Изразивши велику захвалност Србији и њеном руководству на искреној подршци и разумијевању у свим важним питањима и реализацији бројних пројеката од значаја, Цвијановићева је Вучевићу пожељела успјех у даљем раду, као и јаку, стабилну и напредну Србију.

ИЗВОРсрна
Претходни текстАндрићград: Класици домаћег филма бесплатно у мултиплексу “Доли Бел”
Сљедећи текстПравославно хуманитарно удружење „Свети Сава“, уручило 50 пакета помоћи (Видео)