Насловна Најновије Ђоковић остао заробљен на аеродрому

Ђоковић остао заробљен на аеродрому

274
0

Новак Ђоковић, најбољи тенисер свијета, због проблема са летом из Београда није стигао у Париз на вријеме.

Српски ас требало је да гостује у једном емисији, али се Французима јавио видео поруком у којој се извињава.

Мастерс у Паризу почиње 30. октобра, а Новак Ђоковић требало је у француској пријестоници да буде у петак што се није догодило због пеха који је доживео на београдском аеродрому.

– Добро вече свима. Желио сам да направим кратки видео и да се извиним што нећу бити са вама вечерас. Помало ме и срамота због тога што сам остао у Београду, на аеродрому, због проблема са авио саобраћајем, због чега касним. Тако је, како је. Жао ми је и надам се да се видимо сљедеће недјеље. Хвала вам – рекао је Ђоковић у краткој видео поруци на француској језику.

 Требало би да први рекет свијета током викенда стигне у пријестоницу Француске гдје ће играти претпоследњи Мастерс ове сезоне. Још увек није познато када игра први меч.

Претходно је одржан жријеб за турнир у Паризу, а српски ас биће слободан у првом колу. У другом ће играти против побједника меча Миомир Кецмановић – Томас Ечевери, док би у трећем могао да се сусретне са Беном Шелтоном, талентованим америчким тенисером. Тек у финалу Ђоковић би могао да сретне Карлоса Алкараса и Данила Медведева.

Осим сингла српски ас играће и дубл са Кецмановићем. Послије турнира у Паризу Новак иде у Торино гдје од 12. новембра игра на Завршном Мастерсу.

ИЗВОРртрс
Претходни текстПојачан интензитет на више прелаза на улазу у БиХ
Сљедећи текстУ недјељу веома топло, температура до 25 степени