Насловна Најновије Ђоковић у трећем колу Монте Карла

Ђоковић у трећем колу Монте Карла

169
0

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Мастерса у Монте Карлу пошто је за сат и 47 минута побиједио Руса Ивана Гахова 2:0 (7:6, 6:2).

Ђоковић је у првом сету играо промјенљиво, Рус га је са неколико одличних поена изненадио, видјело се да је силно мотивисан да се докаже на великој сцени против првопласираног на АТП листи и освајача 22 Гренд слем титуле.

Оба играча су размијенила по један брејк у првом сету, Гахов је чак сервирао за вођство 5:3, али је Новак успио да се врати у сет и стигне до тај-брејка.  На старту тај-брејк Новак је повео 2:0, затим и 4:2, и 6:3, међутим Гахов се није предавао и стигао је до 6:5, али Ђоковић је успио да освоји седми поен и ријеши питање побједника првог сета после чак 70 минута игре.

За разлику од првог сета, у другом није било драме, Ђоковић је лако направио два брејка и стигао до очекиване побједе.

Ђоковић ће сад имати дан одмора, пошто ће меч трећег кола одиграти тек у четвртак, а сутра ће сазнати који му ће му Италијан бити ривал за пласман у осмину финала. Србин ће у трећој рунди на побједника меча Лоренцо Мусети – Лука Нарди, који је на програму у сриједу.

Иначе, Ђоковића послије Монте Карла чека турнир у Бањалуци, којиу почиње 16. априла.

ИЗВОРртрс
Претходни текстУспјешно обављена три компликована оперативна захвата из области урологије
Сљедећи текстУсвојен Извјештај о раду градоначелника и Градске управе Источно Сарајево (ВИДЕО)