Насловна Најновије Јавни позив за суфинансирање пројеката заједница етажних власника

Јавни позив за суфинансирање пројеката заједница етажних власника

224
0

Општина Источно Ново Сарајево расписала је Јавни позив за суфинансирање пројеката заједница етажних власника. Пројекти који се могу суфинансирати односе се на набавку опреме за противпожарну заштиту, грађевинске радове, уређење заједничког простора у и испред објеката, набавку друге потребне опреме те различите активности и пројекте који доприносе развоју микро заједнице.

Право учешћа имају заједнице етажних власника које су регистроване на подручју општине Источно Ново Сарајево.

За ову намјену из буџета општине Источно Ново Сарајево за ову годину биће издвојено 50.000 КМ. 

Минималан износ тражених средстава не може бити мањи од 100 КМ а максималан већи од 1.000 КМ. 

Корисници средстава приликом подношења пројектног приједлога могу учествовати с властитим средствима, али та средства морају бити приказана у пројектном приједлогу. 

Један ЗЕВ може учествовати са два приједлога пројекта на једном позиву, с тим да ће средства бити додјељена оном пројекту који буде имао више бодова. Више ЗЕВ-ова може да се удружи у један заједнички пројекат, с тим да један ЗЕВ буде водећи апликант. Дужина трајања сваког пројекта може бити максимално до три мјесеци. 

Предност при одобравању средстава имаће оне заједнице етажних власника које имају намјеру да средства из овог пројекта уложе у противпожарну заштиту, затим оне које имају веће сопствено учешће у пројекту, као и пројекти који се тичу и обухватају више заједница етажних власника.

Кајњи рок за пријаву је 28. септембар.

Пријавни образац се може преузети са интернет странице Општине www.opstinains.net  и у Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности општине Источно Ново Сарајево, зграда Општинске управе, канцеларија бр. 6. 

Јавни позив за суфинансирање пројеката заједница етажних власника преузмите ОВДЈЕ.

Пријавни образац преузмите ОВДЈЕ.

ИЗВОРртвис
Претходни текстЦијене нафте настављају да расту
Сљедећи текстНедјељa борбе против туберкулозе