Насловна Најновије Јахорина Ultra Trail десета годишњица доноси многобројне новитете

Јахорина Ultra Trail десета годишњица доноси многобројне новитете

70
0

Аутомобили као награде за најбрже у мушкој и женској конкуренцији, а прије самог такмичења ЈУТ камп са најбољим trail тркачем.

Јубиларно 10. издање Јахорина Ultra Trail-a се приближава, а узбуђење расте! Овогодишње издање обећава да ће бити најузбудљивије до сада, с низом активности које ће одушевити све заљубљенике у трчање и природу.

Један од најзначајнијих догађаја уочи трке је Јахорина Ultra Trail камп који ће се одржати као припремна манифестација за такмичење. Овај камп, који ће се одржати на падинама Јахорине, пружиће учесницима јединствену прилику да уче од најпознатијих имена из свијета трчања. Лекције о техници трчања, тактикама трка и савјети за припрему само су  неки од садржаја који ће обогатити искуство свих учесника.

Како би се инструктори максимално посветили сваком учеснику број мјеста на кампу је ограничен. Стога, позивамо све заинтересоване тркаче да пожуре с пријавама како би осигурали своје мјесто на овом јединственом догађају.

ЈУТ камп за одрасле ће се одржати у периоду од 1. до 7. јула, док је ЈУТ камп за д‌јецу заказан за период од 8. до 14. јула. Оба кампа обећавају интензивно и едукативно искуство, пружајући учесницима прилику да побољшају своје технике trail трчања, едукују се у областима припреме, опреме и исхране за велика такмичења, те да тестирају своје способности у ЈУТ МИДИ трци. Такође, учесници кампа добијају и стартнину за ЈУТ трку по властитом избору.

Јахорина Ultra Trail не представља само тркачко такмичење, већ и прилику за повезивање с природом и тркачком заједницом из цијелог свијета. Овај догађај промовише здрав начин живота, авантуру и истраживање, нудећи незаборавно искуство у предивном окружењу планине Јахорине.

Али то није све! Побједнике у мушкој и женској конкуренцији очекује спектакуларни наградни фонд! Најбољи појединци у обје категорије освојиће аутомобиле! Ово је прилика коју не смијете пропустити!          

Пријавите се одмах и будите спремни за незаборавно искуство на Јахорини!

За више информација и пријаве посјетите www.jahorinaultratrail.com. 

ИЗВОРOЦ Јахорина
Претходни текстГраорац: Резолуција је став бошњачке политике, а не БиХ; Бећировић не представља ни Предсједништво ни БиХ
Сљедећи текстСкандал у згради УН: Обезбјеђење покушало да отме заставу делегацији српских жртава из БиХ