Насловна Најновије Ћосић и Бјелица данас са руском делегацијом

Ћосић и Бјелица данас са руском делегацијом

192
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић и начелник Сокоца Милован Бјелица разговараће данас у одвојеним сусретима са политичком делегацијом Руске Федерације коју предводи предсједник Међународне словенске академије наука, образовања, умјетности и културе Сергеј Бабурин.

Састанак са Ћосићем биће одржан у просторијама Градске управе Источно Сарајево у 16.00 часова, када ће сниматељима и фото-репортерима бити омогућено да сниме кадрове.

Изјаве за новинаре предвиђене су по завршетку састанка, наведено је у саопштењу.

У делегацији Руске Федерације, осим Бабурина који је и бивши потпредсједник Државне думе, биће предсједник Међународног фонда људског достојанства и безбједности, координатор Комитета за сарадњу са Србима у Србији и Републици Српској Андреј Снегов и директор компаније „Вектор-Н“ Сергеј Добрињин, најављено је уз Градске управе.

Бјелица је рекао Срни да је Бабурин пријатељ Републике Српске и српског народа, што је показао у тешким ратним временима, а данас то потврђује његовањем и потврђивањем културних веза и сарадње.

„Отуда и жеља да посјети војничко гробље `Нови Зејтинлик` и Манастир Соколицу, те да телевизијска екипа из Русије представи руској публици истину о рату на подручју Сарајевско-романијске регије“, истакао је раније Бјелица. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Српској рођено 27 беба
Сљедећи текстПозив пољопривредницима за додјелу пластеника