Насловна Најновије Ћосић и Короман посјетили општину Пале

Ћосић и Короман посјетили општину Пале

231
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић и предсједник Скупштине града Источно Сарајево Бранко Короман посјетили су данас општину Пале, гдје су са начелником општине Бошком Југовићем и начелником Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Гојком Југовићем договорили споразум о заједничком учешћу у изградњи Градске куће на Палама.

Ћосић је навео да ће се овај споразум наћи на дневном реду Скупштине града Источно Сарајево и Скупштине општине Пале у септембру.

„Након потребних процедура, почеће реализација овог пројекта, а очекујемо да ће на прољеће сљедеће године бити изабран извођач радова на изградњи овог објекта“, прецизирао је Ћосић.

Градоначелник је појаснио да ће у Градској кући на Палама бити смјештена Туристичка организација Града Источно Сарајево, Градска радио-телевизија, као и одређене службе Градске управе.

„Реализацијом овог пројекта показујемо да специфичност Источног Сарајева у смислу непотпуне урбане повезаности можемо надокнадити тиме што ћемо обезбиједити институционалну присутност у нашим градским општинама Источно Ново Сарајево и Пале“, рекао је Ћосић.

ИЗВОРртвис
Претходни текстУ Болници „Србија“ у Источном Сарајеву током јула рођено 49 беба
Сљедећи текстСраман графит освануо у Сплиту поводом сусрета Милановића и Додика (ФОТО)