Насловна Најновије Ћосић: Не треба да нас брину ратне заставе, ово је наша земља

Ћосић: Не треба да нас брину ратне заставе, ово је наша земља

465
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић рекао је да истицање ратне заставе такозване Армије БиХ на једном возилу у Источном Сарајеву не треба да забрињава, јер је све у овој земљи српско и тако ће остати.

„Не треба да нас брину заставе и ознаке на њима. Све у овој земљи је наше српско и остаће. Само будимо заједно, саборни и достојанствени“, рекао је Ћосић.

Тамо гдје је српска крв дата вијековима уназад, каже Ћосић, биће српска земља и наредних стотина година.

Портал „Принцип“ објавио је фотографију аутомобила паркираног у Спасовданској улици у Источном Новом Сарајеву на којем је истакнута ратна застава такозване Армије БиХ.

У Приједору и Добоју јуче су прекршајно санкционисана два лица због истицања ратне заставе такозване Армије БиХ на аутомобилима.

Приједорска полиција уручила је прекршајни налог лицу чији су иницијали С.Д. из Новог Града, поступајући по пријави да се на магистралном путу Сански Мост-Приједор у мјесту Копривна креће колона возила и да је на једном од њих истакнута ратна застава такозване Армије БиХ.

Полиција у Добоју санкционисала је лице са подручја овог града чији су иницијали С.М. за које је утврђено да је на возилу „лада“ истакло заставу Федерације БиХ која је забрањена одлуком Уставног суда БиХ од 2007. године, речено је Срни из Полицијске управе Добој.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПланинари из Трнова кренули на ходочашће ка Острогу
Сљедећи текстУ понедјељак облачно са кишом, пљусковима и грмљавином