Насловна Најновије Ћосић послао цвијеће Карићевој као знак уважавања и жеље за добрим односом...

Ћосић послао цвијеће Карићевој као знак уважавања и жеље за добрим односом два града

216
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, честитао је градоначелници Сарајева Бењамини Карић, Међународни дан жена и тим поводом јој послао букет цвијећа као знак уважавања и поштовања.

„Сматрао сам да имам обавезу да као човјек покажем поштовање према жени која је градоначелник сусједног града и тиме на још један начин покажем да све што ми Срби из Источног Сарајева желимо је поштовање, уважавање и добар однос“, рекао је Ћосић Срни.

Он је истакао да ако се истовремено узврати добрим комшијским односом, посебно ако то уради дама која води град онда то треба нарочито нагласити и ни на који начин заобићи.

„Данас је посебан дан за све жене и свим женама треба честитати и показати да су сваког дана посебне, а данас изузетно, јер је овај дан посвећен њима. Да имам могућност и прилику честитао бих на такав начин свакој жени, дами али пошто је она градоначелница уважавање и поштовање поводом 8. марта исказао сам кроз букет цвијећа“, рекао је градоначелник Источног Сарајева.

Ћосић је претходно честитао данас Међународни дан жена, поручивши да су оне најјачи ослонац на којем друштво почива и да поштовање и пажњу заслужују свакога дана, а да је 8. март ту само да на то подсјети.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстДодик, Цвијановићева и Ђајић дијелили цвијеће суграђанкама
Сљедећи текстСуд БиХ: Не треба удовољити Новалићевој молби за помиловање