Насловна Вијести Република Српска Ученици ОШ Вук Караџић прославили Дан и крсну славу школе

Ученици ОШ Вук Караџић прославили Дан и крсну славу школе

259
0

Ученици Основне школе „Вук Kараџић“ у Вишеграду данас су прославили Дана школе – Свете Ћирила и Методија и тим поводом су уз помоћ учитеља и наставника припремили богат програм.

У програму су истакнути ученички резултати постигнути у различитим областима, међу којима су информатика, физика, математика, српски језик, те више спортских такмичења на којима су остварили запажене резултате.

Директор школе Момир Радојчић рекао је да су након двије године пандемије дочекали да достојанствено обиљеже Дан школе. „Ученици су са својим наставницама припремили су пригодан програм, у коме је представљено све што је урађено у претходној школској години. Ова школска година је успјешна што показују резултати нашеих ученика“, истакао је Радојчић.

Он је нагласио да су ученици на одличан начин представили школу и град, а прије свега на квизу „Научи се човјече“, гдје су ушли у финале заједно са четири школе из Републике Српске. У оквиру програма представили су се чланови Српског соколског друштва „Kраљ Петар Ујединитељ“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстШојић због корупције ухапшен на радном мјесту
Сљедећи текстПашалић: Имаћемо довољно хране !