Насловна Најновије У Бањалуци поново отворена књижара: Завод за уџбенике и наставна средства прати...

У Бањалуци поново отворена књижара: Завод за уџбенике и наставна средства прати трендове

44
0

Бањалуци је данас поново отворена књижара Завода за уџбенике и наставна средства, али у новом руху. Наше књижаре тешко задовољавају потребе купаца, па смо почели са ребрендирањем и реновирањем, да привучемо нове купце, објашњава директор Завода, Бојан Ђенић.

“Књижаре Завода најактуелније су током августа и септембра, а то желимо да промијенимо. Проширили смо асортиман, сада имамо све од књига па до кожне галантерије и поклон програма”, наглашава Ђенић.

Фокус Завода за уџбенике и наставна средства и даље идаље је издавање књига, а из године у годину могу се похвалити све већим бројем уџбеника. Ђенић истиче да Завод има 21 књижару, а у Бањалуци раде од 2003. године.
“Наставни план и програм је донесен током 2022. године, тако да је конкурс тек расписан. Остаје да видимо колико ће бити измјена у школским књигама”, додаје Ђенић.

Отварању књижаре присуствовао је и предсједник Народне скупштине Републике Српске, Ненад Стевандић.

“Честитам Заводу на пословању. Они држе корак са модерним свијетом. Морамо да примијетимо да је Завод направио књижаре у које је лијепо ући, а што се тиче препорука књига је увијек добар лијек против главобоље”, истакао је Стевандић.

ИЗВОРБл портал
Претходни текстМитрополит Хризостом: Имам из Козарца просуо отров у јавни простор
Сљедећи текстПрви хуманитарни Светосавски бал у Палама,11. фебруара (Видео)