Насловна Најновије До петка промјенљиво и веома хладно вријеме

До петка промјенљиво и веома хладно вријеме

197
0

У Републици Српској до петка, 12. јануара, биће промјенљиво и врло хладно вријеме, у централним дијеловима са слабим снијегом, док ће најнижа температура ваздуха у вишим предјелима бити и до минус 17 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће слаб снијег током јутра падати од централних предјела до истока, док ће на југу бити сунчаније, али уз јаку буру.

Минимална температура ваздуха биће од минус 10 до минус четири, на југу до један степен, у вишим предјелима од минус 14, а максимална од минус пет до нула, на југу до седам, а у вишим предјелима од минус осам степени Целзијусових.

У сриједу, 10. јануара, биће промјенљиво облачно вријеме уз постепено разведравање током дана, па ће бити и сунчаних интервала али веома хладно, а на југу претежно сунчано.

Минимална температура ваздуха биће од минус 10 до минус шест на југу до један, у вишим предјелима од минус 15 степени Целзијусових, а максимална од минус четири до један, на југу до осам, у вишим предјелима од минус седам степени Целзијусових.

У четвртак, 11. јануара, јутро ће бити врло хладно и умјерено облачно, а током дана доћи ће до благог пораста температуре ваздуха уз сунчане периоде.

Минимална температура ваздуха биће од минус 11 до минус седам, на југу до један, у вишим предјелима од минус 14, а максимална од минус два на крајњем сјеверу и у вишим предјелима до пет, на југу до 10 степени Целзијусових.

У петак, 12. јануара, биће облачно, веома хладно и претежно суво вријеме, локално на истоку и у централним предјелима падаће слаб снијег.

Минимална температура ваздуха биће од минус 11 до минус пет, на југу до нула степени, у вишим предјелима од минус 17, а максимална од минус три до један, на југу до четири, у вишим предјелима од минус девет степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстНа Дан Републике без плаћања путарине како би се спријечиле гужве
Сљедећи текстАмерички ловци Ф-16 данас и на небу изнад Српске