Насловна Најновије На сајму у Београду промоција Седмог Јахорина економског форума и туристичке понуде...

На сајму у Београду промоција Седмог Јахорина економског форума и туристичке понуде Вишеграда

119
0

Првог дана наступа Републике Српске на 45. Међународном сајму туризма у Београду данас ће бити одржана промоција Седмог Јахорина економског форума и туристичке понуде Вишеграда.

На репрезентативном штанду Представништва Републике Српске у Србији и Туристичке организација Републике Српске у хали један Београдског сајма, као и на штандовима локалних туристичих организација и субјеката, биће представљена туристичка понуда и потенцијали Српске.

У 12.00 часова на штанду Представништва и Туристичке организације Републике Српске биће одржана и промоција Седмог Јахорина економског форума, који ће бити одржан од 14. до 16. маја под радним називом „Дугорочне перспективе развоја Балкана“, саопштено је из Представништва Републике Српске у Србији.

На промоцији ће говорити министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић, предсједник Економског форума Горан Рачић и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

У 13.00 часова на истом штанду биће одржана промоција Вишеграда са гастро презенатацијом.

Током сајма на штандовима туристичких организација Бањалуке, Требиња, Источног Сарајева /Јахорина/, Бијељине, Вишеграда и Брчко дистрикта, као и на штандовима Ски центра „Равна планина – Стан промет“ Пале, Националног парка „Козара“ и Бање „Мљечаница“ биће представљена комплетна туристичка понда и потенцијали ових дестинација, заједно са туристичким агенцијама и другим пружаоцима услуга у туризму.

Наступ на овом сајму је од великог интереса за Републику Српску, јер највећи број посјетилаца и туриста у Српску долази управо из Србије.

Радно вријеме за посјетиоце 45. Међународног сајма туризма је 22, 23. и 24. фебруара од 10.00 до 19.00 часова, а 25. фебруара од 10.00 до 18.00 часова.

Туристичка понуда Републике Српске ове године ће први пут на Међународном сајму туризма у Београду бити обједињена на једној локацији, односно 10 излагача из Српске ће на простору од 326 метара квадратних представити љепоте и понуду Републике свим посјетиоцима Београдског сајма.

Делегацију Српске предводи министар трговине и туризма Денис Шулић до 24. фебруара.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСрпска богатија за 26 беба
Сљедећи текстВогошћа прва општина која је прешла у надлежност ФБиХ